Makes SharePoint Management and Auditing Easy

SharePoint Management og Auditing løsning

SharePoint-platformen giver nem hosting og deling af forretningsdata både online og på præmissen. Fleksibiliteten og brugervenlighed har fået virksomhederne til at indføre SharePoint hurtigt at være platformen for deres forretningsdata. Men det høje samarbejde og dynamiske karakter af indholdet skaber udfordringer til SharePoint administratorer i forvaltningen og revision af SharePoint-servere. Enhver SharePoint administratorer har brug for et værktøj, der kan overvåge, analysere og revidere deres mange SharePoint implementeringer fra en central konsol.

ManageEngine SharePoint Manager Plus er et værktøj, der gør alt dette og meget mere. Det hjælper dig med at administrere, revidere og rapportere om både on-premise og Office 365 SharePoint miljøer. Det giver dig også mulighed for at overvåge, spore og analysere alle de aktiviteter på din SharePoint infrastruktur, hvolket gør det nemt at forvalte dit SharePoint miljø.


Hvad gør SharePoint Manager Plus?

Synlig Infrastruktur

Få et detaljeret hierarkiske arkitektur billede af din on-premise og Office 365 komponenter med 'Explorer' muligheden. Få information om egenskaber og sikkerhedsmæssige egenskaber der er forbundet med de enkelte komponenter

SharePoint Server Management

Få detlajeret synlighed i SharePoint inventory med SharePoint ledelsesrapporter såsom statistiske rapporter for farms, content databaser, web-applikationer og grupper af websteder.

Office 365 Management

Få en effektivt styring af din online SharePoint server med SharePoint manager Plus 'out-of-the-box Office 365-rapporter. Få detaljeret og kategoriseret information på sites, collections, websteder, lister, dokumentbiblioteker, grupper, brugere, tilladelser for din Office 365-server.

SharePoint sikkerhed og audit

SharePoint manager Plus fastholder sikkerheden for on-premise-servere ved at holde øje med kritiske ændringer i dokumenter, biblioteker, lister og listeelementer, og ændringer på sikkerhed niveau såsom tilladelse ændringer og ændringer i grupper

SharePoint Storage Management

Holder styr på dit storage forbrug med out-of-the-box rapporter på content databases, site storage status, lists og document bibliotekers forbrug af diskplads.

Audit Log Arkivering

Med SharePoint Manager Plus kan du arkivere audit log data fra on-premise servers. Løsningen gemmer log data for den tidsperiode som du definerer og du kan restore arkiverede logs for analyse.

Hvorfor SharePoint Manager Plus?

 

Ingen Server Side Installation

SharePoint Manager Plus er en agentfri løsning, der ikke kræver nogen installation på server side til analyse og audit af SharePoint Server data.

 

Understøtter både on-premise og Office 365 Miljø

Løsningen understøtter både on-premise og online SharePoint-servere. SharePoint Manager Plus understøtter SharePoint 2010, 2013 og Office 365.

 

Nem SharePoint audit

SharePoint Manager Plus indeholder detaljerede out-of-the-box rapporter om sikkerhed samt niveau og komponentniveau ændringer, som hjælper dig til at sikre server sikkerhed og gøre SharePoint revision nemmere end nogensinde før.

 

Synlighed Infrastruktur

SharePoint Manager Plus gør det muligt at se den hierarkiske arkitektur på dine SharePoint-servere (både online og on-premise-servere) ved hjælp af den enkle, men detaljerede 'Explorer' mulighed.

 

Ubesværet SharePoint Management

Med sine udtømmende out-of-the-box rapporter, hjælper løsningen dig med at administrere SharePoint serverens lagerplads, indholdet der hostes på serveren, spore kritiske ændringer i tilladelse på servere og mere.

 

Sikret Audit Log data arkiv

SharePoint Manager Plus hjælper administratorer til at opfylde overholdelse til dokumentation og sikkerhed. Løsningen giver en mulighed for at arkivere audit log data sikkert for den periode du selv vælger. Det giver også en mulighed for at gendanne de arkiverede logdata på ethvert tidspunkt, at generere rapporter og advarsler for revisons analyse.

Versions sammenligning

Free
  • Udløber aldrig
  • Rapporter kan generes udfra data indsamlet under evalueringation / licens periode
Trial
  • Alle funktioner i Standard Edition for 30 dage
  • Du kan generere rapporter og laver audit for 3 Farms / Office 365 configurationer og ubegrænset site collections
Standard Edition
  • 50+ pre-konfigurede rapporter for on-premise og Office 365 installationer
  • SharePoint Server Auditing
  • Kør rapporter og alarmer udfra øjeblikkelige data
  • SharePoint Explorer view
  • Email alarmer og skedulerede rapporters
  • Arkivering af audit log data

Understøttede SharePoint Platforme

spmp-support-servers
The one-stop solution to Active Directory Management and Reporting