Løsninger på 10. År til
IT Service Desks over hele verden
Most deployed Help Desk
125,000
Installationer
 
Widely used service desk
750,000
Teknikere
 
Global IT Helpdesk
185
Lande

Help Desk Software

som hele verden bruger
ServiceDesk Plus is er en ITIL baseret IT help desk software for organisationer af alle størrelser. Med avanceret ITSM funktionalitet og brugervenlighed, hjælper ServiceDesk Plus it-support team med at levere god og rettidig support service til slutbrugerne med færre omkostninger og mindre kompleksitet. Over 100.000 organisationer på tværs af 186 lande bruger ServiceDesk Plus til at optimere it-service desk ydeevne og opnå en høj brugertilfredshed.

Hvorfor vælge ServiceDesk Plus?

  Support sags styring
Få kontrol over din helpdesk

Reducer udfald, Få en bedre produktivitet, overhold dine SLA, og styr hele livscyklussen for dine it-support sager

 Styring af større problemer
Sluk ikke kun ildebrande

Klassificer, analysere og tage hånd om dine større problemer lige til lukning. Analyser årsagen og reducer risikoen for gentagne problemer i din it.

  Styring af ændringer
Få styr på alle ændringer

Få alle mindre ændringer dokumenteret og få workflow implementeret for typisek større ændringer. Få større ændringer godkendt

 Service Katalog
Synliggør dine service ydelser

Opret et katalog over jeres ydelser lige fra mobil telefoner til adgang til systemer. Lad brugerne selv bestille gennem selvbetjeningsportalen. Mulighed for godkendelses procedure og SAL for hver enkelt ydelse.

 CMDB
Få overblik over sammenhængene mellem jeres IT enheder og resten af organisationen

Få et visuelt overblik over hvordan it enhederne hænger sammen med jeres systemer og tilføj relationer som documenter, kontrakter, servicemål og interessenter til modellen med et enkelt klik

 PO & Contract Management
Hold styr på it-indkøb og kontrakter

Servicedesk hjælper dig med at holde styr på dine kontrakter og advarer dig før de udløber. Knyt f.eks. service kontrakter til dine hardware enheder. Hold styr på indkøb fra bestilling til levering.

 Reports
Drive decisions with the right data

Få adgang til en mængde færdigbyggede rapporter eller lav dine egne med den indbyggede wizard. Alle rapporter kan planlægges til at blive sendt f.eks. den 1. i måneden.

 Integrations
Integration med andre IT systemer

Tæt integration med software som overvåger og håndterer dit netværk, applikationer, desktops og Active Directory. Opnå 360 graders overblik over dit IT!

  Asset Management - it enheds håndtering
Få styr på dit software og hardware

Scan og administrer dine it-hardware og software aktiver på ét sted. Optimer udnyttelse af dine aktiver, undgå sårbarheder, og sikre overholdelse af licens aftaler.

 IT Projekt Styring
Få overblik over dine større IT projekter

Indbygget projekt styring der gør det meget nemmere at tildele opgaver på projekter og samtidig holde øje med projektets status vha milestones.

ServiceDesk Plus is Available in 3 Editions
STANDARD
(Gratis op til 5 teknikere)
HELP DESK SOFTWARE
ENTERPRISE
HELP DESK + ITIL + ASSET + PROJECT