Hovedfunktioner og muligheder.

Central kontrol

Central kontrol

Etabler central kontrol på adgangsveje og definer, hvordan brugere opretter forbindelse til slutpunkter. Skift mellem flere eksterne sessioner samtidigt, og administrer dem fra slutpunkt til slutpunkt fra en enkelt, samlet konsol.

 
Solid godkendelsessystem

Solid godkendelsessystem

Tillad brugere og tredjeparter automatisk at logge ind via forskellige godkendelsestjenester såsom AD, LDAP og Azure AD. Udnyt understøttelse af tofaktorgodkendelse for at styrke sikkerheden yderligere.

 
Effektiv brugerstyring

Effektiv brugerstyring

Gør brugernes onboarding bedre ved automatisk at importere brugergrupper fra AD, LDAP og Azure AD. Opret brugerdefinerede brugerroller fra bunden af med finkornede adgangsområder.

 
Arbejdsgang for adgangskontrol

Arbejdsgang for adgangskontrol

Opret en mekanisme til frigivelse af anmodning, der giver dig mulighed for at undersøge adgangsanmodninger inden godkendelse. Giv brugere og entreprenører findelt adgang til fjernsystemer.

 
Integration af helpdesk

Integration af helpdesk

Styrk dine arbejdsgange for adgangsgodkendelse til fjernforbindelser ved at inkorporere validering af anmodnings-ID. Godkend brugere og tredjeparter kun efter bekræftelse af anmodningsstatus.

 
Fjernadgang til datacenter

Fjernadgang til datacenter

Omfavn forenklede og direkte forbindelser til eksterne datacentre og godkend automatisk via jumpbox support til Windows og Linux platforme.

 
Eksterne sessioner med ét klik

Eksterne sessioner med ét klik

Giv brugere mulighed til at starte tunnelførte RDP-, SSH-, SQL- og VNC-forbindelser til eksterne værter via krypterede gateways. Udnyt sessionspecifikke indstillinger, såsom billedhastighed, skrivebordsbaggrunde, understøttelse af fjernlyd osv. for en forbedret oplevelse af fjernforbindelse.

 
RemoteApp support

RemoteApp support

Integrer specifikke Windows-baserede eksterne applikationer problemfrit på dit lokale skrivebord. Giv brugere og tredjeparter lov til at få lokalt adgang til applikationer, der aktuelt er installeret på fjernserveren.

 
Tovejs fjernoverførsel af filer

Tovejs fjernoverførsel af filer

Overfør filer mellem et fjernsystem og den lokale vært eller mellem to fjernsystemer samt upload eller download filer på fjernenheden ved hjælp af sikre protokoller som SCP og SFTP.

Styring af priviligeret session

Styring af priviligeret session

Optag enhver privilegeret brugersession og gem dem som videofiler i en AES-256-krypteret database til efterfølgende sessionsundersøgelse og til at understøtte retslige undersøgelser.

 
Live overvågning og samarbejde

Live overvågning og samarbejde

Du kan skygge brugersessioner og opnå dobbelt kontrol på fjernadgang. Afslut øjeblikkelige sessioner, og tilbagekald adgang for at forhindre misbrug.

 
Dybdegående revisionsspor

Dybdegående revisionsspor

Fang enhver aspekt af en brugersession som kontekstrige logfiler, og send øjeblikkeligt SNMP-fælder og syslog-meddelelser til dine SIEM-værktøjer til understøttelse af overholdelsesrevisioner.

 
Maitrisez la façon dont les utilisateurs privilégiés se connectent à des systèmes distants et gérez les sessions privilégiées avec efficacité.

Mere om produktet