Komplet sikkerhed af priviligeret adgang til virksomheder
  • Komplet sikkerhed af priviligeret adgang til virksomheder

    Kraftig 360-graders beskyttelse for modstandsdygtighed over for cyberangreb i den digitale tidsalder.

Omfattende løsning til styring af priviligeret adgang

Misbrug af privilegier er en alvorlig trussel mod cybersikkerhed i dag, der ofte resulterer i dyre tab og endda kan ødelægge virksomheder. Det er også en af de mest populære angrebsvektorer blandt hackere, fordi når angrebet udføres med succes, giver det fri adgang til en virksomheds ømt punkt, ofte uden at det aktiverer alarm, indtil skaden er sket.

ManageEngine PAM360 giver virksomheder, der ønsker at være på forkant med denne voksende risiko, et robust program til styring af priviligeret adgang (Privileged Access Management, PAM), der sikrer, at ingen veje til privilegeret adgang til missionskritiske aktiver ikke er administrerede, ikke kendte, eller ikke overvågede.

PAM360 er en omfattende løsning for virksomheder, der ønsker at integrere PAM i deres samlede sikkerhedsoperationer. Med PAM360s kontekstuelle integrationsfunktioner kan du opbygge en central konsol, hvor forskellige dele af dit IT-styringssystem forbinder hinanden for en dybere korrelation af data for privilegeret adgang og samlede netværksdata, hvilket letter meningsfuld indblanding og hurtigere løsninger.

Hurtigt download
Download PAM360 og start din gratis prøveperiode på under 2 minutter!
Ved at klikke på "Fortsæt til download" accepterer du licensaftalen og privatlivspolitikken.
Gå til vores downloadside for at få en komplet liste over download muligheder (64-bit-versioner til Windows og Linux).

Minimer sikkerhedsrisici. Maksimer forretningsværdien.

Streng adgangsstyring

Streng adgangsstyring

Central kontrol

Central kontrol

Overholdelse af lovgivningen

Overholdelse af lovgivningen

Smart automatisering af arbejdsgang

Smart automatisering af arbejdsgang

Større synlighed

Større synlighed

Online Reputation Management

Online Reputation Management

Dybdegående hændelseskorrelation

Dybdegående hændelseskorrelation

 
Styrk modstandsdygtighed omkring digitale identiteter, og transformer din sikkerhedspolitik for privilegeret adgang med PAM360.

Funktions højdepunkter

Virksomheds samling af legitimationsoplysninger

Virksomheds samling af legitimationsoplysninger

Scan netværk, og find kritiske aktiver til automatisk at oprette privilegerede konti i en sikker samling, der giver mulighed for centraliseret styring, AES-256-kryptering og rollebaseret adgangstilladelser.

 
Sikre fjernadgang

Sikre fjernadgang

Tillad privilegerede brugere at starte direkte forbindelser med ét klik til eksterne værter uden endepunktsagenter, browser-plug-ins eller hjælpeprogrammer. Før forbindelser gennem krypterede, gateways uden adgangskoder for ultimativ beskyttelse.

 
Forhøjelse af just in time-rettigheder

Forhøjelse af just in time-rettigheder

Tildel just in time-kontroller til dine domænekonti, og giv dem kun højere privilegier, når dine brugere kræver det. Tilbagekald automatisk kontotilladelser efter en bestemt periode, og nulstil adgangskoder til strammere sikkerhed.

 
Overvågning af priviligeret session

Overvågning af priviligeret session

Overvåg aktivitet af privilegeret bruger med skyggefunktioner for session, og opnå dobbelt kontrol over privilegeret adgang. Optag sessioner og arkiver dem som videofiler til understøttelse af undersøgende revisioner.

 
Adfærdsanalyse af priviligeret bruger

Adfærdsanalyse af priviligeret bruger

Udnyt AI- og ML-drevne funktioner til registrering af uregelmæssigheder for at få et overblik over usædvanlig privilegeret aktivitet. Overvåg nøje dine privilegerede brugere for potentielt skadelig aktivitet, der kan påvirke virksomheden.

 
Kontekstbevidst hændelsesskorrelation

Kontekstbevidst hændelsesskorrelation

Konsolider privilegerede adgangsdata med hændelseslogfiler for slutpunkter for øget synlighed og bevidsthed om situationen. Fjern blinde pletter i sikkerhedshændelser og træf intelligente beslutninger med bestyrkende beviser.

 
Revision og overholdelse

Revision og overholdelse

Fang i vid udstrækning alle hændelser omkring operationer af privilegerede konti som kontekstrige logfiler, og videresend dem til dine SNMP-servere. Vær altid klar til overholdelse af revisioner med indbyggede rapporter for væsentlige retningslinjer.

 
Omfattende rapporter

Omfattende rapporter

Træf informerede forretningsbeslutninger baseret på en række intuitive, planlagte rapporter om brugeradgang og aktivitetsdata. Generer rapporter efter dit valg ved at kombinere specifikke detaljesæt fra revisionsspor for at imødekomme sikkerhedsmandater.

 
DevOps-beskyttelse

DevOps-beskyttelse

Integrer adgangskodesikkerhed i din DevOps-pipeline, og beskyt din kontinuerlige integrations- og leveringsplatforme mod angreb baseret på legitimationsoplysninger, uden at gå på kompromis med teknisk effektivitet.

 
Integrering af anmodningssystem

Integrering af anmodningssystem

Styrk dine arbejdsgange for adgangsgodkendelse til privilegerede konti ved at inkorporere validering af anmodnings-ID. Autoriser hentning af legitimationsoplysninger for serviceanmodninger, der kun kræver privilegeret adgang ved verifikation af anmodningsstatus.

 
Administration af SSH-nøgle

Administration af SSH-nøgle

Find SSH-enheder i dit netværk og tæl nøgler. Opret og distribuer nye SSH-nøglepar til tilknyttede slutpunkter med et enkelt klik. Håndhæv strenge politikker for automatisk periodisk nøglerotation.

 
Sikkerhed for legitimationsoplysninger til applikation

Sikkerhed for legitimationsoplysninger til applikation

Rens din applikation-til-applikation-kommunikation med sikre API'er, der eliminerer behovet for fastlæggelse af legitimationsoplysninger. Luk bagdørene til dine kritiske servere, og hold angribere i skak.

 
Administration af SSL-certifikat

Administration af SSL-certifikat

Beskyt online omdømme af dit brand fuldstændig beskyttelse af dine SSL-certifikater og digitale identiteter. Integrer med populære og køreklare certifikatmyndigheder som Digicert, GoDaddy og Let's Encrypt.