pmp-msp-banner

Adgangskoder i regneark sætter kunder i fare

Udbydere af administrerede tjenester (MSP), og især dem, der administrerer IT-og netværksinfrastrukturen for deres kunder, oversvømmes af det stadigt stigende antal privilegerede adgangskoder. Uden passende administrationsværktøjer kan dette føre til en tilfældig form for administration af adgangskode, hvor de administrative adgangskoder – som giver ubegrænsede adgangsrettigheder til IT-aktiverne – gemmes i almindelig tekst i flygtige kilder som post-its, regneark, udskrifter og tekstdokumenter; usikkert delt mellem teknikere uden passende beskyttelse, hvilket lader klientorganisationerne være åbne for sikkerhedsangreb.

At optjene og opretholde kundernes tillid er afgørende for alle virksomheder, især for MSP'er. Mangel på korrekt adgangskodeadministration kan ødelægge selve fundamentet for tillid.

Hurtig download
Download Password Manager Pro, og start din gratis prøveperiode på mindre end 2 minutter!
Ved at klikke på "Fortsæt til download" accepterer du licensaftalen og privatlivspolitikken.
For en komplet liste over downloadindstillinger (32/64-bit versioner af Windows og Linux) skal du besøge vores downloadside.

Password Manager Pro MSP Edition:
Automatisk tilgang til at beskytte adgangskoder fra flere kunder i en enkelt instans

Password Manager Pro er en sikker boks til opbevaring og administration af delte følsomme oplysninger såsom adgangskoder, dokumenter og digitale identiteter. Password Manager Pro's MSP Edition giver tjenesteudbydere mulighed for at administrere deres kunders priviligerede adgangskoder centralt gennem en fuldautomatisk, politikstyret tilgang. Dette sikrer, at MSP'er er i stand til at tilbyde kritisk databeskyttelse ud over deres kunders best practice-sikkerhedsretningslinjer for følsomme oplysninger og hjælper dem også med at demonstrere for deres kunder, at de kritiske data håndteres sikkert.

 

Ved hjælp af MSP-udgaven af Password Manager Pro kan MSP'er

 
 
 
Opbevare klientadgangskoder sikkert

Administrere de priviligerede adgangskoder til deres kunders IT-aktiver fra én enkelt konsol, og alligevel opnå fuldstændig adskillelse.

 
Del selektivt mellem MSP-administratorer og klienter

Del selektivt adgangskoder mellem MSP-administratorer og deres respektive kunder

   
 
 
Start direkte forbindelse

Start en direkte forbindelse til eksterne IT-ressourcer, websteder og applikationer uden at bruge tid på manuelt at indtaste indlogningsoplysninger

Nulstil automatisk adgangskoder

Nulstil automatisk adgangskoder til servere, databaser, netværksenheder og andre ressourcer.

   
 
 
Bestyr adgangen til klientens netværk

Sørg for, at brugere kun får adgang til de adgangskoder, de ejer, eller dem, der deles med dem

Opnå samtidige kontroller

Har fleksibiliteten til at overlade kontrollen af adgangskodeboksen til MSP-administratoren, slutbrugeren eller begge, efter ønske

   
 
 
Få oversigt over adgang til adgangskoder

Få et komplet billede af 'hvem', der har adgang til 'hvilke' adgangskoder gennem intuitive rapporter.

Videoptagelse og -godkendelse

Optag al priviligeret adgang på video og kontrollér den. Få derved en komplet oversigt over alle handlinger

   
 
 
Øjeblikkelig tildeling, fjernelse

Tildeling, fjernelse af adgangskoder brugergruppers adgangskoder i bulk. Fjern adgangen øjeblikkeligt, når en bruger logger ud.

 
Demonstrér sikkerhed, vind tillid

Vis for deres kunder, at de kritiske data håndteres sikkert, og vind kundernes tillid

 

Verdens fremtrædende tjenesteudbydere stoler på Password Manager Pro MSP Edition

IT-afdelingerne hos nogle af verdens største tjenesteudbydere er afhængige af Password Manager Pro MSP Edition for sikkert at styre adgangskoderne til deres mange kunder. Mere end 50.000 administratorer og over 150.000 brugere over hele verden logger ind på Password Manager Pro hver dag og administrerer millioner af adgangskoder.