Få dine foretrukne
IT-administrationsapps
til at køre på få minutter på
Microsoft Azure 

azure marketplace

Hurtig tildeling, bedre kontrol og mere produktivitet for din IT.

ManageEngines ITIL®-klare helpdesk-software, løsninger til administration af desktop og mobile enheder (MDM), løsning til administration af priviligerede konti og tilpassede appbuilder-software er nu tilgængelige på Microsoft Azure Marketplace. IT-ledere kan implementere Azure-certificerede billeder af applikationerne for hurtigt at komme i gang.

For at blive opført på Microsoft Azure Marketplace gennemgik vores applikationer en streng certificeringsproces og der kan nu abonneres på disse direkte fra markedspladsen, hvilket yderligere styrker ManageEngines partnerskab med Microsoft.

Distribuér fra Microsoft Azure Marketplace.

IT-administrationsteams kan distribuere disse applikationer og skalere dem på tværs af en virksomhed. Azure-brugere kan også drage fordel af disse specialiserede tilbud som en "bring din egen licens"-model (BYOL).

Fordele

  • Konfigurér applikationer på Azure Virtual Machines (VM) inden for få minutter takket være dens hurtige distributions- og installationsfunktioner.
  • Vælg mellem en række Zoho-forretningsapplikationer, der er tilgængelige på Microsofts lokale sky for bedre IT-administration.
  • Integrér med tredjepartsprodukter på tværs af brancher for at forbedre IT-produktiviteten.
  • Få en idé om hvad vores applikationer kan med gratis prøveversioner, så du kan tage informerede beslutninger.
  • Skalér med det samme, efterhånden som din virksomhed vokser.
  • Betal efter brug med fleksible prismodeller, der passer til dit budget.
  • Løs problemer med IT-administration og forretningsproblemer på farten med understøttelse af Windows Mobile.
  • Al din software i et enkelt arkiv for en problemfri brugeroplevelse.
 
IT-servicedesksoftware

ManageEngine ServiceDesk Plus er ITIL-klar IT-helpdesksoftware med integreret administration af aktiver og projekter. ServiceDesk Plus kan distribueres fra Microsoft Azure Marketplace her.

Besøg: https://www.manageengine.dk/service-desk/for at lære mere om hvordan ServiceDesk Plus kan hjælpe med dine behov for administration af IT-service

 
Forenet endepunktsadministration

Desktop Central er en samlet løsning til administration af endepunkter, der hjælper dig med at administrere servere, laptops, desktops, smartphones og tablets fra en central placering. Automatisér dine almindelige desktopadministrationsrutiner som installation af patches, distribution af software, administration af dine IT-aktiver og meget mere. Det hjælper med at administrere Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer. Desktop Central kan distribueres fra Microsoft Azure Marketplace.

For at lære mere om, hvordan Desktop Central kan gøre den generelle desktopadministration enkel,
skal du besøge: https://www.manageengine.dk/desktop-central/

 
Fjerndministration af desktop og MDM

Desktop Central MSP er integreret desktop- og MDM-software, der hjælper Udbydere af administrerede tjenester med at administrere deres kunders desktops, servere, laptops og mobile enheder effektivt fra et centralt punkt. Det er velegnet til både små, mellemstore såvel som store MSP'er. Desktop Central MSP kan distribueres fra Microsoft Azure Marketplace..

Hvis du vil lære mere om, hvordan Desktop Central MSP kan hjælpe dig med desktopadministration,
skal du besøge: https://www.manageengine.dk/desktop-management-msp/

 
Enterprise MDM

ManageEngine Mobile Device Manager Plus er MDM-software, der giver dig mulighed for at administrere, kontrollere og sikre din organisations mobile enheder. Mobile Device Manager Plus kan distribueres fra Microsoft Azure Marketplace..

Hvis du vil vide mere om, hvordan Mobile Device Manager Plus kan hjælpe dig med dine enhedsadministrationsbehov, kan du besøge: https://www.manageengine.dk/mobile-device-management/

 
Priviligeret identitets- og adgangsadministration for virksomheder

ManageEngine Password Manager Pro er en webbaseret løsning til administration af priviligerede identiteter, der giver dig mulighed for at administrere privilegerede identiteter – adgangskoder, SSH-nøgler og SSL-certifikater – samt styre og overvåge privilegeret adgang til kritiske informationssystemer fra en enkel, konsolideret platform. Password Manager Pro kan distribueres fra Microsoft Azure Marketplace her.

Hvis du vil lære mere om, hvordan Password Manager Pro kan hjælpe dig med at styyre og kontrollere privilegeret adgang på tværs af dit IT-netværk, kan du besøge: http://passwordmanagerpro.com/

 
Lavkodende applikationsbygger

Zoho Creator er en enkel, men alligevel kraftig applikationsbygger, der hjælper dig med at skabe løsninger til dine forretningsbehov. Du kan oprette en applikation, automatisere tilbagevendende opgaver, analysere dine data, overvåge ydeevnen i realtid og gøre meget mere. Zoho Creators tilføjelse giver dig mulighed for at distribuere en applikation, der allerede findes i Zoho Creators online platform. Du kan enten oprette en applikation fra bunden, tilpasse et fra skabeloner eller endda ansætte en ekspert. Distribuér Zoho Creator fra Microsoft Azure Marketplace.

 
Administrations og rapporteringsværktøj til Active Directory

ADManager Plus er en webbaseret løsning til alle administrationsbehov i forbindelse med Active Directory (AD), Microsoft 365, Exchange, Skype for Business og G Suite. Det tilbyder mere end 150 forpakkede AD-rapporter med indbyggede administrationshandlinger, der indeholder oplysninger om AD- og Microsoft 365-brugere, inklusive deres sidste indlogningstider, og hvilke der er inaktive. Tilpassede arbejdsgange kan oprettes for at hjælpe med AD-sagshåndtering og overholdelse. Automatisér rutinemæssige AD-opgaver såsom brugertildeling, fjernelse og oprydning i forældede konti.

Hvis du vil lære mere om, hvordan ADManager Plus kan hjælpe med at administrere dit Active Directory-miljø, skal du besøge: https://www.manageengine.dk/ad-manager

 
Hybrid Exchange-rapportering

Exchange Reporter Plus er en ændringskontrol-, overvågnings- og rapporteringsløsning til både Exchange-servere og Exchange Online. Det indeholder over 300 unikke rapporter, der giver vigtige oplysninger, såsom statistikker over postkassestørrelse, Outlook Web Access-indlogninger, ActiveSync-aktiverede enheder og mere. Det giver dig også mulighed for at konfigurere alarmer til øjeblikkelige underretninger om kritiske ændringer, der kræver din opmærksomhed.

Hvis du vil lære mere om, hvordan Exchange Reporter Plus gør det lettere at overvåge et hybridt Exchange-miljø, skal du besøge: https://www.manageengine.dk/exchange-reports/

 
Microsoft 365-rapportering, -administration og -kontrol

M365 Manager Plus er en omfattende Microsoft 365-rapporterings-, -administrations-, -kontrol- og -alarmeringsløsning, der hjælper administratorer med at administrere deres Microsoft 365-opsætning uden problemer. Den brugervenlige brugerflade gør det muligt for administratorer at administrere Exchange Online, Azure Active Directory, Skype for Business, OneDrive for Business, Yammer, Microsoft Teams og andre Microsoft 365-tjenester fra ét sted.

Hvis du vil vide mere om, hvordan M365 Manager Plus kan hjælpe din virksomhed, skal du besøge: https://www.manageengine.dk/microsoft-365-management-reporting/

 
Integreret adgangskode-selvbetjening og
single sign-on

ADSelfService Plus er en integreret løsning til selvbetjent adgangskodeadministration til Active Directory og single sign-on. Det giver adgang til selvbetjening, meddelelser om udløb af adgangskode, en selvbetjent mappeopdateringsfunktion, en adgangskodesynktonisator til flere platforme og single sign-on til applikationer i skyen. ADSelfService Plus understøtter IT-helpdesk ved at reducere antallet af sager om nulstilling af adgangskoder og skåner slutbrugerne for frustrationen forårsaget af computerens nedetid.

Hvis du vil vide mere om, hvordan M365 Manager Plus kan hjælpe din virksomhed, skal du besøge:
https://www.manageengine.dk/self-service-password/

 
Omfattende logadministration

ManageEngine EventLog Analyzer er en logadministrationsløsning, der hjælper oganisationer med at imødekomme kontrol- og overholdelsesbehov. Denne løsning indsamler, administrerer og analyserer logfiler for at levere omfattende rapporter, der imødekommer behov for overholdelse og SIEM. Det kan også korrelere begivenheder for at opdage potentielle trusler og sende advarsler, når der opstår anomal netværksaktivitet.

Hvis du vil vide mere om, hvordan EventLog Analyzer kan hjælpe med at sikre dit netværk, skal du besøge: https://www.manageengine.dk/eventlog/

 
Overvåg Active Directory-, Azure AD- og Windows Server-miljøer for at opnå forbedret IT-sikkerhed og overholdelse.

Το ADAudit Plus er en løsning til webbaseret ændringskontrol, rapportering og alarmering i realtid til Active Directory-, Azure AD- og Windows Server-miljøer. Med over 250 indbyggede rapporter og overholdelseskontrolrapporter som standard kan du overvåge brugeres ind-/udlogningsaktivitet, Windows-filservere, failoverclustre, NetApp, EMC-lager, printere og USB-enheder for at styrke netværkssikkerheden og overholde flere overholdelsesstandarder.

Hvis du vil lære mere om, hvordan ADAudit Plus kan hjælpe med alle dine Active Directory-kontrolbehov, kan du besøge:
https://www.manageengine.dk/active-directory-audit/

Site24x7s extensions in the Microsoft Azure Marketplace
Site24x7s-udvidelser i Microsoft Azure Marketplace

Site24x7 er en skybaseret full stack-overvågningsløsning, der hjælper dig med at overvåge alt fra slutbrugeroplevelse, infrastrukturarbejdsbelastninger, tjenester i skyen, logfiler og applikationsydelse i en enkelt, samlet konsol. Få eksklusive Windows, Linux og .NET-agentudvidelser fra Microsoft Azure-markedet at opnå for dybdegående overblik over mere end 50 ydelsesparametre.

For at lære mere om, hvordan Site24x7 kan hjælpe med at få handlingsrettet indsigt i dine Windows, Linux og .NET-platforme og reducere løsningstiden, skal du besøge denne side.

 
Overvågningværktøj for applikationsydeevne

ManageEngine Applications Manager er en overvågningsløsning for server- og applikationsydeevne, der hjælper IT Ops- og DevOps-teams med at opnå fuldstændig ydeevnesynlighed i alle komponenter i deres forretningsapplikationer – fra URL'en til kodelinjen. Med medfølgende support til mere end 130 applikationer og infrastrukturelementer hjælper Applications Manager med at registrere og løse ydelsesproblemer hurtigere, både i datacenteret og i skyen. Applications Manager kan distribueres fra Azure Marketplace. For at vide hvordan Applications Manager kan hjælpe dig med at få handlingsdygtig indsigt i alle komponenter i din applikationsinfrastruktur og sikre en kvalitativ slutbrugeroplevelse, kan du besøge:
https://www.manageengine.com/dk/applications_manager/