M365 Security Plus

 •  

  Revision

 •  

  Overvågning

 •  

  Søgning

 •  

  Tildeling

Exchange-onlinerevision

Exchange-brugeraktiviteter

Spor postkasseejeres, ikke-ejeres og betroede personers aktiviteter, herunder postkasse-indlogningsaktivitet, ret til brug af "send som" og mere.

Exchange-administratoraktiviteter

Kontrollér administratoraktiviteter som oprettelse og sletning af postkasser samt ændringer af postkassetilladelser, betroede personer, størrelse og mere.

Ændringer af postkassetilladelser

Hent kontroloplysninger vedrørende ændringer i postkassetilladelser, herunder oplysninger om, hvem der har foretaget hvilken tilladelsesændring, og hvornår.

Ændringer af postkasseegenskaber

Kontrollér ændrede brugerattributter, som navn, telefonnummer, kontor, afdeling og mere.

Offentlige mapper

Se kontroloplysninger vedrørende offentlige mapper, der blev oprettet, ændret eller slettet. Revider oprettede, accepterede og afviste synkroniserings- og migrationsforespørgsler.

Opdagelse af spam og malware

Hent kontroloplysninger vedrørende meddelelser, der er markeret som spam, blokeret baseret på indhold, sendt af blokerede brugere, filtreret efter transportregler og mere.

Mobil enhedskontrol

Få kontrollogoplysninger om konfigurationer af mobilenheder, herunder oplysninger om mobilenhedspolitikker, ændringer på adgangsniveau og slettede mobilenheder.

Kalenderaktiviteter

Kontrollér postkassens kalenderindstillinger for at se indstillinger for tekstmeddelelser til kalenderbegivenheder og mere.

OWA-aktiviteter

Kontrollér OWA-postkassepolitikker, postkassekonfigurationer, OWA-kalenderindstillinger og mere i den størst mulige detaljegrad.

Azure Active Directory-revision

Brugeradministrationsaktiviteter

Få kontroloplysninger vedrørende oprettelse, ændring og sletning af brugere udført i Azure AD.

Licensaktiviteter

Overvåg nøje licensændringer foretaget i Azure AD for at administrere dine licenser effektivt.

Gruppeadministrationsaktiviteter

Se kontroloplysninger vedrørende oprettede, ændrede og slettede brugergrupper. Vær opmærksom på, hvem der foretager medlemsskabsændringer i grupper.

Adgangskodeaktiviteter

Kontrollér nulstilling eller ændringer af brugeres adgangskoder, ændrede legitimationsoplysninger og gennemtvungne adgangskodeændringer.

Rolleadministrationsaktiviteter

Spor det, når en administrator tildeler en bruger administratorrollen, fjerner en bruger fra administratorrollen eller ændrer virksomhedens kontaktoplysninger.

Brugerloginaktiviteter

Hold styr på brugerindlogningsaktiviteter. Revider vellykkede og mislykkede loginforsøg foretaget af brugere med oplysninger om den applikation, de brugte, klient-IP'en med mere.

Administrative aktiviteter for applikationen

Kontrollér administratoraktiviteter for applikation, herunder når en administrator tilføjer eller fjerner legitimationsoplysninger vedrørende en tjenesteansvarlig eller post vedørende en betroet person.

Ændringer af brugeregenskaber

Kontrollér ændringer i visningsnavnet, kontaktoplysningerne eller andre attributter.

Ændringer i gruppeegenskaber

Kontrollér ændringer af gruppenavne, e-mailadresser og andre gruppeattributter.

OneDrive for Business-revision

Fil- og mappeaktiviteter

Kontrollér oprettede, ændrede, slettede, omdøbte, kopierede eller gendannede filer for at overvåge fil- og mappeændringer tæt.

Delingsaktiviteter

Se kontroloplysninger om delingsinvitationer, delingslinks til hele virksomheder, anonyme links, forespørgsler om adgang samt filer, mapper og websteder.

Synkronisér aktiviteter

Se, hvilke filer der uploades til og downloades fra OneDrive for Business, og hvilke enheder der har tilladelse til at synkronisere eller er blokeret fra at synkronisere.

Sway-aktivitetsrevision

Sway slået til eller fra

Få kontroloplysninger om brugere, der aktiverede eller deaktiverede Sway-tjenesten, og hvornår.

Sway-aktiviteter

Hold styr på oprettede, ændrede, slettede og viste sways.

Sway-delingsaktiviteter

Se hvilke Sways, der har den eksterne dellingsmulighed og duplikeringsmuligheden slået til/fra.

Power BI-kontrol

Power BI-dashboards

Få kontroloplysninger i realtid vedrørende de dashboards, brugerne har oprettet, vist, ændret, slettet, printet eller delt.

Power BI-rapporter

Brug detaljerede kontrolrapporter til at spore Power BI-rapporter, som brugerne har oprettet, ændret, slettet, eksporteret, udskrevet eller downloadet.

Administratoraktiviteter

Kontrollér prøveabonnementer, oprettede og slettede Power BI-grupper, viste brugsmålinger, oprettede og slettede organisatoriske indholdspakker og andre aktiviteter på administrationsportalen.

Kontrol af Microsoft Teams

Teamhændelser

Spor brugeraktivitet og tendenser ved at kontrollere oprettelsen af teams og kanaler. Planlæg disse revisionsrapporter, og få dem sendt automatisk via e-mail til din indbakke.

Brugerindlogninger

Overvåg brugerindlogningsaktiviteter for at opdage tvungne indlogninger, et almindeligt tegn på ondsindet aktivitet, for at sikre, at din organisation overholder forskellige branche-mandater.

Ændringer i indstillinger

Identificer, om din arbejdsplads er blevet kompromitteret ved at holde styr på ændringer i organisationens, teamets og kanalens indstillinger. Kør revisionsrapporter for at se, hvem der har foretaget hvilken ændring, og hvornår.

Overholdelsesadministration

eDiscovery

Gennemgå eDiscovery-administratorer og medlemmer, viste og slettede eDiscovery-sager, regler om at sætte sager på hold og mere.

EOP DLP

Se kontroloplysninger vedrørende oprettede, slettede og ændrede regler og politikker om forebyggelse af datatab samt en liste over modtagne, følsomme typer oplysninger.

EOP-brugere og -grupper

Se, hvem der har set og hentet listen over brugerobjekter, gruppeobjekter og modtagerobjekter.

Mere om produktet