Desktop Management

Administration af Windows, Mac and Linux

Automatisk patch distribution relateret til OS og andre tredjepart applikationer, der beskytter Windows og Mac mod sikkerhedstrusler.

 
Software distribution

Gør software distributionen enklere med installering og afinstallering af software med templates til oprettelse af pakker.

Fejlfinding på remote desktops med fler-bruger samarbejde, filoverførsel, video optagelser mm

 
Asset Management

Administrér dine IT aktiver, software metering, software licens administration, forbudt software mm.

Mere end 50 foruddefinerede konfigurationer, inklusive strømstyring, USB-enhedsstyring, sikkerhedspolitikker og så videre.

Scan og opdag manglende service pakker af OS og applicationer og automatiser distributionen så du up-to-date.

 
Active Directory rapporter

Mere end 100 scannede rapporter giver et hurtigt og fuldstændigt indblik i Active Directory infrastrukturen.
 

Definér roller med selektive privilegier, delegér brugere til disse roller og gør administrationen mere effektiv.
 

Den mest omfattende disk visualiserings- og distributionsløsning, der understøtter billede distributionsbehov både on- og offline.

Begræns og kontrollér brugen af USB devices på netværket så såvel bruger- som computerniveau.

 
Energi administration

Bliv grøn med effektiv administration af energien og indfør energiskemaer, luk for inaktive computere og få rapporter om systemets oppetid.

 
Mobilapp

Begynd at administrere dine desktops og servere, mens du er på farten. Download mobilappen til Android- og iOS-enheder.

Mobile Device Administration

Administration af iOS, Android og Windows

 
Device tilmelding

Tilmeld devices manuelt, i bulk eller få brugerne til selv at tilmelde deres iOS eller Android devices med to-faktor godkendelser.

 
App administration

Distributér såvel interne som købte apps til devices, fjern/deaktivér blacklistede apps, tildel indløsningskoder til kommercielle apps mm.

 
Administration af profiler

Opret og konfigurér policies og profiler til forskellige afdelinger/roller og tilknyt dem de relevante grupper.
 

 
Administration af aktiver

Scan og hent detaljer om installerede apps, håndhævede restriktioner, installerede certificater og hardware detaljer for devices.
 

 
Sikkerhedsadministration

Konfigurér stringente sikkerheds-polices som fx koder og device blokering og beskyt virksomhedens data fra udefra kommende trusler.
 

 
Revision og rapporter

Revidér mobile devices med færdige rapporter såsom devices med blacklistede apps, etc.
 

Integration med andre ManageEngine-produkter

Vulnerability Manager Plus – trussels- og sårbarhedsadministrationssoftware:

ManageEngine Vulnerability Manager Plus er en prioriteringsdrevet trussel- og sårbarhedsstyringsløsning med indbyggede saneringsfunktioner. Den giver dig mulighed for at vurdere og prioritere sårbarheder, automatisk korrelere programrettelser, løse sikkerhedsfejlkonfigurationer, hærde webservere, afinstallere software med høj risiko og revidere åbne porte og forældet software i din virksomhed.

Browser Security Plus – Browsersikkerheds- og administrationssoftware

ManageEngine Browser Security Plus er et browserhåndterings- og sikkerhedsværktøj til virksomheder, der hjælper dig med at administrere og sikre browsere på tværs af netværk. Det giver dig mulighed for at hærde browserindstillingerne, bestyre browserudvidelser og plugins, filtrere webadresser og sikre overholdelse af bestemte browserstandarder for at beskytte dine netværk mod browserbaserede trusler.

Servicedesk Plus - Helpdesk software

ServiceDesk Plus er en web-baseret helpdesk løsning fra ManageEngine. Ved integration af Endpoint Central med ServiceDesk Plus, forbedres værdien af dine IT services. Med denne integration kan du udføre alle administrative desktop og mobile device aktiviteter fra en enkelt konsol.

ServiceDesk Plus On-Demand - Helpdesk software i Cloud

ServiceDesk Plus On-Demand er en cloud-baseret helpdesk løsning fra ManageEngine. Ved integration af Endpoint Central med ServiceDesk Plus On-Demand kan du kombinere dine almindelige administrative desktop og mobil device aktiviteter på enkel og sikker vis med SaaS baseret helpdesk administrationen.

OS Deployer - OS imaging og distributionssoftware

OS Deployer hjælper med at oprette et master billede af OS og distribuere det til desktops og servere fra et central sted. Ved integration med Endpoint Central vil nye computere automatisk blive en del af administrerede computere, der ikke kræver yderligere konfigurationer.

Asset Explorer - Inventory Management software

Asset Explorer er en administrationsløsning til inventory. Ved integration Endpoint Central kan du hente præcise inventory detaljer for alle hardware og software aktiver i din organisation.

Analytics Plus – Avanceret analysesoftware

ManageEngine Analytics Plus er en lokal rapporterings- og forretningsinformationstjeneste, der hjælper dig med let at analysere dine IT-data og oprette indsigtsfulde rapporter og dashboards til brug for informeret beslutningstagning.

Integration med andre produkter

Jira – helpdesk-software

Jira, en stor aktør på helpdeskmarkedet, er kendt for sin avancerede sporing af problemer, sporing af fejl og projektstyring. Integrér Endpoint Central med Jira, og løs alle dine endepunktsrelaterede problemer uden at få sved på panden.

Zendesk – helpdesk-software

Zendesk er et fantastisk simpelt system til sporing, prioritering og løsning af kundesupportsager. Endpoint Central-Zendesk-integrationen hjælper dig med at spare tid og øge produktiviteten ved at administrere endepunkter effektivt, hvilket igen vil forbedre kundernes engagement.

ServiceNow – helpdesk-software

ServiceNow er en førende webbaseret helpdesk-løsning, der hjælper med moderne IT-serviceadministration. Integrér Endpoint Central med ServiceNow for at opleve forbedret hændelseshåndtering. Denne integration hjælper dig med at udføre Endpoint Centrals servicedriftsopgaver direkte fra ServiceNow Console.

Spiceworks – helpdesk-software

Spiceworks er helpdesk-software, der kan leveres både lokalt og i skyen. Endpoint Centrals integration med Spiceworks giver dig mulighed for at udføre desktopadministrationsaktiviteter på Spiceworks-konsollen med én indlogning.

Mere om produktet