Sikker loghåndtering fra skyen.

Dine netværkslogfiler hjælper dig med at opdage, undersøge og afbøde sikkerhedshændelser. Håndter og opbevar dine logs sikkert med ManageEngines Log360 Cloud. netværkssikkerhed. Lad ikke sikkerhedshændelser gå upåagtet hen.

Tilmeld dig gratis

Gem og administrér alle dine logdata på en sikker skyplatform.

Log360 Cloud er en skybaseret loghåndteringsløsning til styring og lagring af logfiler fra din IT-infrastruktur. Denne løsning gør det muligt for sikkerhedsteams at administrere deres logfiler fra skyen og hjælpe dem med at nå deres IT-sikkerhed og overholdelsesmål.

Hvorfor skal du overveje Log360 Cloud?

Øjeblikkelig og enkel

Log360 Cloud er klar til at administrere logfiler på en sikret skyplatform i løbet af få minutter. Installér blot logindsamlingsagenten og konfigurér dine enheder.

Gem og søg

Opbevar alle logdata på en sikker skyplatform, og spar stort på dine udgifter til IT-lager. Og det slutter ikke der. Med en klassens bedste logsøgemaskine faciliterer Log360 Cloud en hurtig analyse, der er videnskabelig og finder den underliggende årsag.

Kontrollér og rapportér

En af de vigtigste grunde til at indsamle og administrere logdata er at overholde kravene til IT-overholdelse. Med Log360 Cloud kan du generere kontrolrapporter på en jippy og finde ud af, hvem der gjorde hvad og hvornår, samt hvor du kan få de svar, du har brug for.

Understøttede logkilder

log360-cloud-supports-logos

Flyt dine logfiler til skyen

Tilmeld dig gratis

Hvis du allerede har implementeret vores lokale logstyringsløsning, EventLog Analyzer,
skal du kontakte vores supportteam, som vil hjælpe dig med at flytte dine logdata til skyen.