Overview

Active Directory Recovery Manager

Active Directory backup og recovery

Active Directory er en vigtig del af alle organisationer uanset størrelse. Nedetid pga fejlagtige sletninger eller ændringer i AD data betyder, at virksomheder mister både omsætning og deres kunders tillid. Sandheden er, at sådanne nedetider ikke er usædvanlige. Hvor alvorligt det er, afhænger af mængden og typen af data, der bliver slettet eller ændret. For at reducere den nedetid, der opstår pga fejlagtige sletninger af AD objekter, må man hurtigt kunne genskabe ændrede eller slettede data.

Den indbyggede Active Directory Backup and Recovery funktion fra AD er ikke i stand til at foretage hurtige genopretninger pga af sit brugerinterface og pga mangel på kontrol over ændringer på attributniveau. Det understreger behovet for et AD backup og genetableringsværktøj, der er brugervenligt og i stand til at genetablere alle AD objekter, herunder brugere, computere, grupper, containers, OUs, DNS data og GPOs.

RecoveryManager Plus er en web-baseret Active Directory backup og genopretningsløsning, som kan foretage backup på alle dine AD data og genetablere slettede objekter. Herudover er det så fleksibelt, at du kan genskabe en bestemt type objekter eller specifikke attributter på valgte objekter.

Hvad kan RecoveryManager Plus?

Med RecoveryManager Plus kan du tage backup og genskabe kritiske AD data som fx:

Nøglefunktioner i RecoveryManager Plus:

The one-stop solution to Active Directory Management and Reporting